Başkan Korkut, beğenmediği park proje uygulamasını değiştirdi

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Şükrüpaşa semtinde yaptırılan çocuk oyun ve dinlenme parkının uygulama projelerini beğenmeyince, yeniden yapılması talimatı verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Şükrüpaşa'da yaptırılan çocuk oyun parkı çalışmalarında usta ve taşeron müteahhit firma yetkililerine tepki gösterdi. Mimar olması nedeniyle çalışmalara titizlikle yaklaşan Korkut, Şükrüpaşa semtinde yapılmakta olan oyun parkının kesme taşlarının düzensiz yerleştirilmesi ve işçiliğin kalitesiz olmasıyla, yaya geçitlerinin darlığı nedeniyle çalışanları sözlü uyardı. Ardından da kesme taşları söktürüp yeniden döşeten Korkut, projeye uygun olarak diğer eksiklikleri yaptırdı.

Başkan Korkut, bir işin bir defa yapılması prensibiyle hareket ettiğine işaret ederek, ?Doğu'da böyle bir anlayış var galiba. Yap gitsin ne olacak. Oysa yapılan şey düzgün yapılırsa uzun ömürlü olur, yapılan iş eksik, yanlış ve hatalı olursa insanlar bunu fark eder ve sizi ayıplarlar. Ben yapılan şeyin doğru bir şekilde, iyi bir şekilde ve bir defa yapılmasından yanayım. Şükrüpaşa girişine yaptığımız bu alanda da hataları zamanında tespit edip düzelttiriyorum. Çünkü bu alanı halk için yapıyoruz, en güzelini yapmalıyız ki insanlar memnun kalsınlar. Baştan savma yaparsak hem amacına ulaşmaz, aynı zamanda halkın parasını çarçur etmiş oluruz. Bu da vebaldir, bizim için de çalışan için de.? değerlendirmesini yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber