Medeniyetler, barış için Midyat'ta buluşuyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hediye Dalgıç, Mardin'in Midyat ilçesinde SOSGED tarafından kurulacak Barış Sofrası Projesi'ne katılmak üzere Projeye ev sahipliği yapan Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu'nun eşi Nurşen Nasıroğlu'nun davetlisi olarak Midyat'a geliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2012 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal Gelişim Enstitüsü (SOSGED) 31 Ağustos günü Mardin'in Midyat'ta 10 binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştireceği barış ve hoşgörü Sofrası Projesi'ne üst düzey katılımcıların isimleri de öğrenilmeye başladı. Ev sahipliğini Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'nun yapacağı temsili ?Medeniyetler sofrasında? yurt dışından gelecek konuklarla birlikte 30 bin kişinin ağırlanması hedefleniyor.

Türkiye'nin en etkili sivil toplum örgütleri arasında yer alan ve kısa adı (AGİP) olan Akdeniz Girişimci ve Projeciler Derneği Başkanı AK Parti MKYK Üyesi olan İş kadını Hediye Dalgıç, Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu'nun eşi Nurşen Nasıroğlu'nun özel davetlisi olarak Midyat'ta kurulacak Barış Sofrası'ndaki yerini almak üzere Midyat'a geliyor. Halkların kardeşliğini ve medeniyetlerin bir arada yaşayabileceğine inanan herkesi Midyat'ta kurulacak olan temsili Barış Sofrasında ağırlamak istediklerini belirten Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu'nun eşi Nurşen Nasıroğlu, ?Halklarımız arasındaki barış köprülerinin ayaklarını sağlamlaştıracak bu büyük projeye destek olmak üzere gelecek herkes biz, Midyatlıların misafiridir. Bizim kültürümüze göre gelen misafirin başımızın gözümüzün üzerinde yeri vardır. Hediye Dalgıç Hanım başta olmak üzere bütün barış elçileri ve gönüllülerini ilçemizde ağırlamak için heyecanlanıyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber