Aral Fen Dershanesi'nden sürpriz veda töreni

Kastamonu Aral Fen Dershanesi, bu sene üniversiteye yerleştirdiği öğrencilerine sürpriz yaparak 'pilav dönerli' veda programı düzenledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aral Fen Dershanesi Genel Müdürü Yalçın Karul, bu yıl farklı bir etkinlikle öğrencileri uğurlamak istediklerini ifade ederek, "Umarım bundan sonraki hayatları da 'Pilav- döner' kadar tatlı ve güzel olur." dedi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Mehmet Fatih Özkan, yemekli veda programı düzenleyerek kendilerini unutmayan dershanesine minnettar olduğunu söyledi. Özkan, " Çok istediğim tıp fakültesine yerleşmemde ciddi katkısı olan Aral Fen'in bizlere yemekle veda etmesi bizi çok onurlandırdı. Bizlere çok emek veren dershane müdürümüz ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sivil Havacılık bölümünü kazanan Ahmet Bektaş ise eğitim kalitesiyle farkını ortaya koyan Aral Fen'in sosyal alanda da yine farkını gösterdiğini belirterek, "Mesele yemek değil bizi düşünmeleri." dedi.

Bu yıl Türkiye 28.si çıkaran Aral Fen Dershanesi, ilk bine 21 öğrenci yerleştirerek, başarısının tesadüf olmadığını göstermişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber