Ünlü dağcı fotoğraf sergisi açtı

Aralarında dünyanın en yüksek tepesi Everest'in de bulunduğu pek çok yere tırmanan ünlü dağcı ve AKUT gönüllüsü Yılmaz Sevgül, fotoğraf sergisi açtı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 19:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yılmaz Sevgül ilk kişisel sergisini Antalya'nın en yüksek noktası Tahtalı Dağı'nın 2 bin 365 metre yüksekliğindeki zirvesinde düzenledi. ?Tahtalıda Bulutların Dansı' adını verdiği sergide Tahtalı Dağı'nın kış görüntüsünün yer aldığı 50 fotoğrafı bulunan Sevgül, ?Bu benim ilk kişisel sergim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, ben fotoğraf sanatçısı değilim. Yaptığım spor dalının avantajını kullanarak bulunduğum ortam ve mekanları deklanşörümde ölümsüzleştirmek şahane bir duygu. Beni bu konuda cesaretlendiren ve destek verenlere, katkı sağlayanlara ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu. AKUT Antalya Operasyon Birim Sorumlusu ve Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitim Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Yılmaz Sevgül, sergisini Olympos Teleferik'in katkılarıyla açtığını sözlerine ekledi.

Yaklaşık 100 davetlinin katıldığı açılışta konuşan Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, ?Bu sergi ile zirvede çok güzel bir ortam oluştu. Böylesine sıcak bir havada Yılmaz Sevgül hocamızın karla kaplı Tahtalı zirvesini resimlediği fotoğraflarıyla biraz olsun serinlemiş olduk.? ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber