Diyarbakır'da 45 kişi yakalandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü hırsız, gasp ve dolandırıcılara göz açtırmıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 ayrı gasp, hırsızlık ve dolandırıcılık olayının faili olarak aranan 9 kişi ile adli makamlarca aranan 31 kişiyi yakaladı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Hırsızlık Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, farklı tarihlerde işlendiği belirlenen bazı olayların zanlılarını ele geçirdi. Bir gasp zanlısı, bir evden hırsızlık ve 7 yankesicilik olayının faili olarak aranan 9 kişi, Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri ise Adana'da banka ve kredi kurumlarını dolandırmak suçundan 4 yıl, Diyarbakır'da silahla yaralama suçundan 5 yıl, İstanbul'da hırsızlık suçundan 2 yıl, Diyarbakır'da zimmet suçundan 3 yıl ve Diyarbakır'da yağma suçundan 6 yıl hapis cezası alan kişileri yakalamayı başardı. Bu kişiler de cezaevine gönderildi. Aranan Şahıslar Büro Amirliği son bir hafta içerisinde değişik suçlardan adli makamlarca yakalama emri bulunan toplam 36 kişiyi yakaladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber