Çavuşoğlu: Biz Yörük çocuğuyuz, koyun keçi de güder, Avrupa'yı da yönetiriz

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Korkuteli'ne bağlı beldeleri ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meclis'in tatile girmesiyle köy köy, belde belde, ilçe ilçe gezerek sorunları, şikâyetleri yerinde gördüklerini belirten Çavuşoğlu, daha iyi hizmet vermek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu ve ilçe teşkilatı ile birlikte Yelten beldesini ziyaret eden Antalya Milletvekili Mevlut Çavuşoğlu; yoluyla, suyuyla, elektriğiyle hizmetin sorunsuz olmasını istediklerini belirterek, "Bu konuda Meclis'in tatile geçmesiyle tüm milletvekili arkadaşlarımızla köy köy, belde belde, ilçe ilçe gezerek sorunları, şikâyetleri yerinde görmek için geziyoruz. Biz her zaman halkın içinde gezen dolaşan bir anlayışa sahibiz. Tabi ki halkın talebi olacak. Halk talep edecek, biz çözeceğiz. Biz Yörük çocuğuyuz. Koyun da güderiz keçi de güderiz, gider Avrupa'yı da yönetiriz.? dedi.

Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için isminin zikredildiğini ifade ederek, "Ama ben hiçbir yerde aday olacağım demedim. İlla ki belediye başkanı olacağız diye bir şey yok. Ülkemize büyükelçi olarak da hizmet edebiliriz. Aslen ben ülkemi dış ülkelerde temsil etmekten gurur duyuyor ve bunu istiyorum.? diye konuştu.

Korkuteli'ne bağlı Yelten beldesinde Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Süt Üreticileri Birliği'ni ziyaret eden Çavuşoğlu, çiftçilerin kalkınması için hükümetin gereken desteği sağladığını, bu konuda her zaman çiftçilerin yanında olduklarını vurguladı.

Korkuteli'ye bağlı Yeşilyayla beldesinde köy kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet eden Çavuşoğlu, şunları ifade etti: "Vatandaşımızın, elektrik konusunda şikâyeti var. Şu an elektrik için seferberlik ilan ettik. Mantar üreticisi de sulama suyu kullanan da elektrikten şikâyet ediyor. Bu konuda Antalya bölgesinin elektriğini güçlendirmek için 20 milyon TL bütçe ayrıldı. Köylere ve beldelerde trafo güçlendirmesi yapılacak.?

Çavuşoğlu, beraberindeki kafile ile ziyaretlerine Çomaklı, Bozova, Büyükköy ve Küçükköy beldeleri ile devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber