Halk Bankası'ndan Osmancık'a 14 adet dolmuş durağı

Halk Bankası Osmancık'a 14 adet dolmuş durağı yaptıracak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 21:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, ilçede hizmete sunulan halk dolmuşları için bir dolmuş kalkış noktası ile 14 adet dolmuş durağının Halk Bankası tarafından hediye edileceğini hatırlatarak, dolmuş duraklarının seçiminin yapılarak kısa sürede ilçeye gönderileceğini açıkladı.

Ramazan Bayramı nedeniyle ilçeye gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkanı Bekir Yazıcı'yı ziyaret eden Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Arslan, halkın bankası olarak ilçede yeni hizmete sunulan halk dolmuşlarına bir dolmuş kalkış noktası ve 14 adet durağın hediye edileceğini açıklamıştı.

Genel Müdür Arslan, belediye ile ortak yürütülen çalışmalarla durakların şekillerinin belirleneceğini ve yerlerinin tespit edileceğini bildirmişti.

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, durakların ve dolmuş kalkış noktasının şekillerinin belirlendiğini ve Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Arslan'ın talimatı ile gerekli siparişlerin verildiğini belirtti.

Osmancık'a önemli bir hizmet sunan halk dolmuşlarının ilçede ulaşım meselesine önemli bir oranda çözüm olduğunu kaydeden Başkan Yazıcı, "Dolmuşlarımızın daha kaliteli hizmet sunması, vatandaşlarımızın bekleme ve dolmuş kalkış yerlerini bilmemesinden kaynaklanan aksaklıklara çözüm için durakların yerleştirilmesi kararını aldık. Hemşehrimiz olan Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Arslan'da bu hizmetimize katkı sunarak durak hediyesi sundu. Halk Bankası'na ve Genel Müdürümüze verdikleri destekten ve ilçemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber