Kaymakam Bulgurlu'dan Milli Eğitim Müdürü Kılıç'a nezaket ziyareti

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, geçtiğimiz günlerde Manavgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç'ı ziyaret ederek 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 21:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyaret hakkında açıklama yapan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu; İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç'ın göreve başladığı gün kendisini ziyaret ettiğini, Milli Eğitim müdürlüğünün taşınma telaşından dolayı kendisine nezaket ziyaretinde bulunamadığını belirterek

" Kendilerine hayırlı olsun temennisinde bulundum. Başarılar diliyorum. Arkadaşlar taşınıyor. Binamız da bitti. İnşallah güzel bir binada, yeni bir bina da arkadaşlarımız yüksek bir performans, proje mantığı ile güzel hizmetler yapmaya gayret edecekler. 1 yıl sonra ki değerlendirmeye hep beraber nereden nereye geldiğimizi göreceğiz. Ben başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Kaymakam Bulgurlu'nun ziyaretinden son derece mutluluk duyduğunu belirten

Manavgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç " sayın kaymakamımız bizi onurlandırdı. Şeref verdi. Kendisi ile daha önceden de görüşmelerimiz oluyordu. Bu ziyaret hayırlı olsun ziyaretiydi. Yeni binamıza taşınmamızda ve burada vereceğimiz hizmetlerde başarılar diledi. Bize kadromuzla birlikte başarılar diledi. Bizi son derece mutlu etti. Biz kaymakamımızın bize talimatları çerçevesinde onurlandıracak ilçemize hizmet edecek şekilde verimli çalışmalar yapmayı ifade ettiği gibi proje bazlı düşünerek çalışmaları yürüteceğimize inanıyoruz. Kaymakamımızın enerjisi bize pozitif olarak yansıyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber