Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'nden Vali Tekinarslan'a ziyaret

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üyeleri, Vali Mehmet Tekinarslan'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Valilik Toplantı Salonu'nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Tekinarslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her şeyden önce Ağrı'nın tanıtımı için basın mensuplarına ciddi anlamda ihtiyaç duyulduğunu belirten Tekinarslan, bu konuda basın mensuplarına görev ve sorumluluklar düştüğünü söyledi.

Yazılı ve görsel basınla Ağrı'nın daha iyi konuma geleceğini vurgulayan Tekinarslan, "Ağrı'da medya, gözümüz ve kulağımız olacaktır. Basın mensuplarının, haber yaparken vicdanlarının rahat olması gerekiyor. Eleştirilere daima açık olacağız. Eleştiri yapılırken de yapıcı ve yol gösterici eleştirilerin olması gerekiyor. Şehrimizi her yönüyle kalkındırmak için mücadele edeceğiz." dedi.

Herkesin yapması gereken işler olduğuna dikkati çeken Tekinarslan, şunları kaydetti: "Bizim göremediğimiz ya da bazen haberimizin olmadığı konularla alakalı sizler bize yardımcı olacaksınız. Bizden önceki idarecilerimiz Ağrı için bir şeyler yapmıştır. 'Kente hiçbir şey yapılmadı' demek önceki idarecilere, siyasilere, sivil toplum örgütlerine ve basın mensuplarına haksızlık olur. Ağrı'nın da kendine has beklenti ve sorunları vardır. Hep birlikte el birliğiyle sorunlarımızın üstesinden geleceğimize inanıyorum."

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan da ilin sorunlarının çözümü için her zaman destek olmaya hazır olduklarını vurgulayarak, "Bizler bu memlekete hizmet eden herkesin yanında olmaya hazırız. Cemiyet olarak, üstümüze ne düşüyorsa destek veririz. Yeter ki Ağrı için projeler üretilsin. Arkadaşlar adına yönetimim adına göreviniz hayırlı olsun, görevinizde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber