Batman'da öğretmenlere hizmet içi eğitim programı

Batman Bahçeşehir Koleji'nde görev yapan öğretmenlerin önümüzdeki hafta yapılacak oryantasyon programı öncesinde hizmet içi eğitim programlarına tabi tutulacakları bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 08:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman Bahçeşehir Koleji'nden yapılan açıklamada, eğitimde fırsat eşitliği sayesinde, Bahçeşehir Kolejleri'nde öğretmenlere verilen hizmet içi eğitimlerin uygulanan öğretim programı, sınav ve etkinliklerle aynı standart ve kalitede eğitim öğretim hizmeti verildiği belirtildi.

Açıklamada, böylelikle Türkiye'nin farklı bölgelerinde öğrenim gören öğrencilere fırsat eşitliği sağlandığı kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Tüm bu gelişmeler ışığında yeni eğitim öğretim yılında hizmete başlayacak olan Batman Bahçeşehir Koleji'nde 3-10 Eylül tarihleri arasında oryantasyon programları öncesinde öğretmenler yoğun bir hizmet içi programa tabi tutulmaktadır. Ana sınıfından branş derslerine kadar bütün bölümleriyle ilgilenen kolejde öğretmenler online ve özgün olarak eğitim gördükleri bu program sayesinde hem kurumlar arası koordinasyon sağlanırken hem de eğitimde eşitlik ilkesini hayata geçirmektedir."

Muhabir: Yılmaz Ekinci / İbrahim Yakut

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber