Samsun Ülkü Ocakları'nın 'Bizi Bekleyenler Var' projesi

Samsun Ülkü Ocakları, 'Bizi Bekleyenler Var' projesi kapsamında gerçekleştirdikleri ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir ayda 5 bin 124 kilometre yol yapan ülkücü gençler, Alaçam ilçesi gençleriyle buluştu. Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Mehmet Batuhan Örs ile MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır'ın da katıldığı buluşmaya Alaçamlı gençler yoğun ilgi gösterdi.

'Bizi Bekleyenler Var' projesi kapsamında ilçeleri köylerine varana kadar tek tek dolaşan ülkücüler, gençlerle bir araya gelip sorunlarını dinliyor. ?Sıkılmadık el, çalınmadık kapı, fethedilmemiş kalp bırakmayacağız' sloganıyla ziyaretlerine devam eden ülkücü hareket gönüllüleri, gençlerle mesafeleri kaldırdıklarını söylüyor.

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Mehmet Batuhan Örs, ziyaretlerde gençlerin meselelerini masaya yatırarak, çözümleri hususunda fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Örs, "Uzun yıllardır ilçelerimizi ihmâl etmiştik. Ziyaretlerimizi ara vermeksizin sürdüyoruz. Genç arkadaşlarımızla hasret bitsin istiyoruz. Çünkü, ilçelerimizdeki arkadaşlarımız bizden ilgi bekliyorlar. Önemsendiklerini ve bu teşkilatın gerçek sahibi olduklarını hissetmek istiyorlar. Bizler de bu ziyaretlerde onlara söz veriyor ve düşüncelerini tespit ediyoruz. Gençlerin meselelerini masaya yatırarak, çözümleri hususunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu toplantılar neticesinde somut projeler ve farklı fikirler ortaya çıkıyor. Yeni dönemdeki yol haritamızı belirleme noktasında bu fikirleri mutlaka dikkate alacağız." dedi.

Ülkücüler üzerinde var olan toplumsal ön-yargıları yıkabilmek için bu toplantıların büyük önem arz ettiğini ifade eden Örs, "Ülkücüler hep birileri tarafından tanımlanıyor. Toplumsal bilinçaltına gerçeklerle örtüşmeyen bir ülkücü algısı ve profili yerleştiriliyor. Biz de diyoruz ki; bizleri tanımlamayın, tanıyın. Bu toplantılarda kendimizi anlatıyoruz. Hiçbir olumsuz tepki ile karşılaşmadık. Ülkücü harekete olan ilgi bizleri de memnun ediyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber