Dar gelirli Yozgatlı, artık ücretsiz düğün ve nişan yapabilecek

Hayırsever işadamı Bilal Şahin, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının düğün ve nişanını ücretsiz olarak yapabileceği yeni bir düğün salonunu Yozgat'a kazandırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 15:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılışı Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ tarafından yapılan Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Gençlik ve Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda ilk nikah kıyıldı. Bozdağ, burada gerçekleştirilen düğün salonunda kıyılan ilk nikahta da şahitlik yaptı.

Belediye Başkanı Yusuf Başer, hayırsever işadamı Bilal Şahin'in eğitim başta olmak üzere birçok alanda yaptığı hizmetlerle Yozgatlıların sevgisini kazandığını söyledi. Başkan Başer,? Ben öncelikle değerli işadamımız Bilal Şahin Bey'e teşekkür ediyorum. Yozgat'a, belediyeye, mimarisiyle çok güzel böyle bir bina kazandırdı. Hakikaten Osmanlı, Selçuklu mimarisinde bir nikah salonu oldu. Ufak, tefek eksiklikler var. İnşallah onlarda tamamlanacak. Burada ayrıca kendisinin vasiyeti üzerine evlenecek çiftlerimizin nikahları ücretsiz olarak yapılacak. İlimizde böylece bir eksiklik daha hayırsever işadamımız Bilal Şahin tarafından giderildi." dedi.

Hayırsever İşadamı Bilal Şahin'de halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla Yozgat'a ve Yozgatlı'ya hizmet etmeye çalıştığını belirterek, "Bu düğün salonunu ben kazandırmadım. Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Başer, Yozgat'a imkanlar ölçüsünde bir şeyler yapmaya çalışıyor. Kendisi de Yozgat'ın böyle bir düğün salonuna ihtiyacı olduğunu bana iletti. Kendisini çok severim ve elimden geldiğincede yardımcı olmaya çalışıyorum. Biz 'bu işi icraata dökelim' dedik, sağolsun belediyemiz yerini 'bedava' verdi. Bizde üzerine böyle güzel bir düğün salonu inşa ettik ve Yozgat'a kazandırdık. Yozgat için büyük bir nimet. Burası fakir fukaraya nişan ve düğün yapmaları ücretsiz hizmet verecek. Memleketimizde fakir insanımız düğün yapacağı zaman büyük sıkıntıya giriyor. En azından düğün salonuna harcayacakları paralarla, başka ihtiyaçlarını giderirler." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber