İçişleri Bakanı Şahin, Tuzla Belediyesi'ni ziyaret etti

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Tuzla'ya gelen İdris Naim Şahin, Başkan Yazıcı tarafından belediye girişinde karşılandı. Daha sonra başkanlık makamına geçen Bakan Şahin, Başkan Şadi Yazıcı'dan belediye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Özellikle Şelale Park, eğitim ve sağlık yatırımları ile Toplu Konut İdaresi projeleri, Akfırat'ta yapımı devam eden Kızılay Lojistik üssü inşaatı gibi büyük projeler hakkında bilgi veren Başkan Yazıcı, Tuzla Marina projesinin de yakın zamanda ihaleye çıkılacağını belirtti.

Tuzla'nın her geçen gün güzelleştiğini ifade eden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ilçeye yapılan hizmetleri takdirle karşıladığını belirtti. Bakan Şahin yakın zamanda tekrar Tuzla'ya geleceğini ifade etti.

Görüşmenin sonunda Başkan Yazıcı, belediyeyi ziyareti anısına plaket ile Tuzla Tarihi kitabını İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e sundu. Bakan Şahin'in Tuzla Belediyesini ziyaretine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber