Roman vatandaşlara sünnet şöleni

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Roman Dernekleri Federasyonu ve Kandıra Roman Derneği ile birlikte Kandıra'da sünnet şöleni gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2012 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

75 çocuğun sünnet olduğu şölen, halk dansları ve Roman orkestrası ile şenlendi. Roman vatandaşlar şölene ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin bu sene ilk kez düzenlediği sünnet şöleni, Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi'nde yapıldı. Etkinliğe; Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Kandıra Roman Derneği Başkanı İhsan Okatan ve çok sayıda Roman vatandaş katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çocuklara yönelik hizmetin ülkeye yapılan hizmet olduğunu ifade ederek, onların hayata daha sağlıklı tutunmaları, temiz bir hayatta yaşamaları için hizmetler üretmeye devam edeceklerini kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu, çocukların ülkenin teminatı olduğunu ifade ederek, onların bu doğrultuda hayata atılmaları için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini aktardı.

Roman vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sünnet şöleninde konuşan Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen de çocukların ülkenin geleceği olduğunu belirterek, sünnet olan 75 çocuğa hediyelerini dağıttı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber