Selçuklu'ya yeni poliklinik

Selçuklu Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarına, yarın yapılacak temel atma töreniyle inşaatına başlanacak Özalkent Numune Hastanesi Polikliniği ile bir yenisini ekleyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mevcut Numune Hastanesi'nin yıkılmasıyla meydana gelen eksikliği gidermesi amaçlanan poliklinik, Selçuklu halkının sağlık hizmetine daha kolay ulaşmasını sağlayacak. Sağlık alanında önemli yatırımlara imza attıklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bin 700 metrekare alan üzerine yapılacak Numune Hastanesi Polikliniği, yapımı tamamlandıktan sonra Numune Hastanesi'ne devredilecek. Poliklinik, yoğun nüfuslu olan Mehmet Akif, Bedir ve Özalkent Mahallesi'nde bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına büyük ölçüde cevap verecek." dedi.

Bodrum, zemin, birinci ve ikinci katlardan oluşan Numune Hastanesi Polikliniği'nde Ultrason, Ortopedi, Cildiye, Dahiliye, Bevliye servislerinin yanı sıra Çocuk, Kadın Doğum, Göz, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz ve Nöroloji bölümleriyle vatandaşa hizmet verilecek. 2 milyon TL'ye mal olacak poliklinik kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber