KTO Beytüşşebap'taki saldırıyı kınadı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 12:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehmetbeyoğlu kınama mesajında şu ifadelere yer verdi:

?Ülkemizin terör belası yüzünden yaşadığı acılara bir yenisi daha eklenmiş, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerce yapılan hain saldırı sonucu 10 güvenlik görevlimizin şehit olması hepimizi derinden yaralamıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce Türk milletimize başsağlığı diliyoruz.

Türk milletinin sabrı artık tükenmiştir. Gerek PKK'nın gerekse meclisteki ortaklarının hangi çevrelerden ve ülkelerden destek aldıkları bellidir. Bu çevreler teröre verdikleri desteğin bedelini zamanı geldiğinde mutlaka ödeyeceklerdir.

Beytüşşebap'taki saldırının ülkeyi tuzağa düşürmek isteyen çevrelerin oyunu olduğundan şüphemiz yoktur. Bu hainlere ve kirli emellerine karşı bir arada tek yürek olarak hareket etmemiz gerekmektedir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Ülke olarak milli birlik ve beraberliğimize yapılan bu saldırılara inat, bir arada, omuz omuza durmalıyız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber