Vali Bektaş: Ahşap, Kastamonu'nun sanayide çıkış noktası olacak

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Kastamonu'nun sanayide çıkış noktasının ahşapla olacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2. Kastamonu Ahşap Fuarı için geri sayım başladı. Açılışı 6 Eylül tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün tarafından yapılacak fuar için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl Kuzeykent Semt Pazarı alanına kurulan fuara ilginin geçtiğimiz yıldan daha fazla olması bekleniyor. Vali Erdoğan Bektaş, fuar alanındaki düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Bektaş, fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Fuar alanını gezen Bektaş, alanın uzaklığı konusundaki söylemlere fuarların 'ayakaltı müşteriyi' sevmediğini vurgulayarak cevap verdi.

Vali Bektaş, ?Ahşap, Kastamonu'nun sanayi de çıkış noktası olacak. Bu sonuca geçen yılki fuar tecrübemizle vardık. Kastamonu firmaları ve halkı bizi fuara yaklaştırmalı. Ahşap Fuarı konusunda daha iştirakli bir Kastamonu görmek istiyoruz. Fuarda firmalar bir yılın işini oluşturma fırsatı yakalıyor.? dedi. Vali Bektaş'ın fuar alanı incelemelerinde, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Sinan Çelebican ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ergün Can da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber