Elbistan HEM, 30 dalda kurs açacak

Elbistan Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Nedim Önder, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 30 ayrı dalda mesleki eğitim kursu açacaklarını belirterek, kurs kayıtlarının başladığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bugüne kadar birçok dalda kurslar açan ve verdiği sertifikalar ile binlerce kişiyi meslek sahibi yapan Elbistan Halk Eğitimi Merkezi, yeni yıl için hazırlıklarını tamamladı.

HEM, bu dönem okuma-yazma kursundan Kur'an-ı Kerim kursuna, Osmanlıca kursundan kalorifer ateşçiliği kursuna, bilgisayar operatörlüğü kursundan oyunca bebek yapma kursuna kadar 30 ayrı dalda mesleki eğitim kursu açacak.

Elbistan HEM Müdürü Nedim Önder, 30 kursu açabilecek her türlü birikim ve imkana sahip olduklarını belirterek, kursların gelen talep üzerine açılacağını söyledi. Önder; ?Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak bugüne kadar açmış olduğumuz çok sayıda ve çeşitli kurslarımıza 2012-2013 eğitim-öğretim yılında da devam edeceğiz ve bu yıl 30 ayrı dalda mesleki eğitim kursu açmayı hedefliyoruz. Kurslarımız, halkımızdan gelen talep üzerine açılacak olup, bir dalda fazla bir talep olursa o kursumuzdan birden fazla açacağız. 30 ayrı dalda açılan kurslarımız için kayıtlarımız başlamış olup, kurslarımıza katılmak isteyenlerin müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir? dedi.

Geride kalan yılın değerlendirmesini yapan Önder, ?2011-2012 eğitim-öğretim yılında toplam 215 kurs açtık. Açmış olduğumuz bu kurslara 4 bin 516 kursiyer katılmış olup, bunlardan 3 bin 805'i kursu başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber