Kozan'ın ilk turizm seyahat acentesi cuma günü hizmete giriyor

Tarih ve kültür şehri Kozan'ın ilk defa turizm ve seyahat acentesi cuma günü hizmete açılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 14:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB)'ne üye olan acentanın uçak bileti satışı, tur organizasyonu, otel rezervasyonu gibi birçok alanda hizmet vereceği öğrenildi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ayas Turizm'in sahibi Latife Doğan'ı makamında ağırladı. Ziyarette ilçenin turizm potansiyelinin geliştirilmesi için yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan turizmci Latife Doğan, TÜRSAB'ın önerisi, Kozan halkının isteği ve Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın teşvik ve destekleri ile Ceyhan'da faaliyet gösterdikleri turizm şirketinin ikinci şubesini de Kozan'a açmaya karar verdiklerini Kozanlıların hizmetinde olduklarını kaydetti.

Doğan, ?Rotasını turizme çeviren Kozan'ın sadece turizm ile sınırlı olmayan zengin bir potansiyeli mevcut. İşyerimizde Türk Hava Yolları, Pegasus, Onurair, Sunexpress ve Atlasjet'in uçak bileti satışının yanı sıra tur organizasyonu ve otel rezervasyonu gibi hizmetleri de vereceğiz. 7 Eylül 2012 Cuma günü işyerimizin açılışına tüm halkımız davetlidir.? dedi.

Kozan'ın turizm alanında büyük potansiyelinin olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Kazım Özgan ise ilçede seyahat acentesinin açılmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Başkan Özgan, ?Turizm acenteleri artık yeni arayışlara girmişlerdir. Keşfedilmemiş yeni tarihi ve doğal güzellikleri bulmak ve turizme açmak istemekteler. Kozan'da bu potansiyele sahiptir. Kozan turizm den hak ettiği kazanımlarını sağlamalı diye düşünüyoruz. Bu yönde de çalışmalarımız devam etmektedir.? diye konuştu.

Özgan, ?Kozan'ın geleceğini turizm ve eğitimde araması gerektiğini her platformda söylemekteyiz ve bu söylevlerimizde yapmış olduğumuz projelerde de uygulamaktayız. Ayrıca katıldığımız fuarlar ve yapmış olduğumuz tanıtım ve restorasyon projeleriyle Kozanımız turizm alanında adından söz ettirmektedir. Halkımızın desteğiyle Kozan'ı hep beraber turizmde hak ettiği yere getireceğiz.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber