Kuşadası'nda 7 Eylül Kurtuluş Şöleni iptal edildi

Kuşadası Belediyesi tarafından, Kuşadası'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90 yıldönümü nedeniyle 7 Eylül Cuma günü yapılması planlanan Kurtuluş Şenlikleri son dönemde artan terör saldırıları nedeniyle iptal edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuşadası Belediyesi tarafından 90. kurtuluş şenliklerinde Tolga Çandar konseri, Türk Sanat Müziği korosu konseri, havai fişek gösterileri, halk dansları gösterileri, lazer ve ışık gösterileri gibi eğlence içerikli etkinlikler kurtuluş etkinliklerinden çıkarıldı. Kuşadası'nda Kurtuluş Bayramı'nda sadece anıta çelenk koyma, saygı duruşu ve istiklal marşı okunması gerçekleştirilecek ve Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından günün anlamını belirten konuşma yapılacak. Rüzgarın izin vermesi halinde de Türk Hava Kurumu uçakları tarafından Kuşadası Körfezi'nde mikro light ve tanker uçaklarla gösteriler yapılacak.

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, son dönemde artan hain terör saldırıları nedeniyle Kurtuluş Bayramı'nın şenlik bölümünün iptal edildiğini belirterek, ? Son dönemde artan hain terör saldırıları nedeniyle Kurtuluş Şenlikleri iptal edilmiştir. Bu yıl 90. kurtuluş yıldönümünü içimiz buruk bir şekilde kutluyoruz. Hain saldırılarda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerinin ve milletimizin başı tekrar sağolsun ? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber