Şüpheli paketten kaldırım taşı çıktı

Bursa'da, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu metro istasyonu yakınlarındaki şüpheli paket, polisi alarma geçirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Artan terör olayları sonrası vatandaşların şüpheli paket ihbarları da arttı. ?155 Polis İmdat Hattı'na gelen tüm ihbarlar büyük bir titizlikle değerlendiriliyor. Osmangazi ilçesi Osmangazi Metro istasyonu önünde Milli Piyango bileti çekiliş sonuçlarının yer aldığı gazete küpürüne sarılı bir paket gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Paket çevresine güvenlik şeridi çeken polis, çevrede geniş kapsamlı tedbir aldı. Vatandaşların şerit içerisinden geçmesine izin verilmedi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri nezaretinde olay yerine gelen bomba imha uzmanı, paketi fünye ile patlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan paketin gazete kağıdına sarılı kaldırım taşı olduğu belirlendi. Çevre sakinleri rahat bir nefes alırken meraklı kalabalık paket tarafında toplandı.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Sabah saatlerinde işyerine gelen esnaflar ve çevreden geçen vatandaşlar da 'Bomba var' söylentisiyle büyük panik yaşadı. Seyyar satıcılık yapan bir kişi, "Sabah gelip, tezgahımı açmak istedim. Bu sırada polisler güvenlik şeridi çekti. Sorduğumda 'bomba var' dediler. Polisler geldi, gereğini yaptı, çok şükür taş çıktı" dedi. Bomba imha uzmanı polislerin olay yerine gelmesinden önce şerit içerisinden geçen bir vatandaş ise 'Bomba var' denilmesi üzerine panikle kaçması kameralara yansıdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber