Karpuzcular yok kesip, belediye araçlarını rehin aldı

Adana'da seyyar olarak karpuz satan esnaf zabıtanın kendilerine 2 bin TL'den başlayan ceza yazdığını ileri sürerek yol kesti, ateş yaktı belediye araçlarını rehin aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 22:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, tarladan karpuz alıp Adana'nın çeşitli yerlerinde seyyar olarak satan karpuzcular zabıta tarafından uyarıldı. Ancak seyyar karpuz esnafı uyarılara aldırış etmeden karpuz satmaya devam etti. Bunun üzerine zabıta ekipleri karpuz satan kamyonetlere 2 bin TL'den başlayan para cezaları yazdı.

Cezalar bugün seyyar karpuz esnafının adresine tebliğ edildi. Bu duruma sinirlenen seyyar esnaf merkez Yüreğir ilçesi Solaklı Mahallesi'nin giriş ve çıkışlarını trafiğe kapatarak yolda ateş yaktı. Bu sırada yolcu taşıyan iki belediye otobüsü de rehin alınarak içinden yolcuları indirildi. Daha sonra belediyenin asfalt kamyonu da vatandaşlar tarafından rehin aldı. Adana-Karataş yolunun trafiğe kapatılması üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Jandarma yolun kesilmesinden dolayı alternatif bir yol bularak sürücülere buradan yol verdi. Yaklaşık 2 saat yol kapalı kaldığı için Karataş'a gitmek için dolmuşa binen yolcular saatlerce Solaklı'da beklemek zorunda kaldı. Ancak bir süre sonra seyyar karpuzcular bu yolu da kapattı. Yaklaşık 2 saat kapatılan yol belediye ile yapılan görüşmenin ardından trafiğe açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber