Pursaklar'da öğrencilerin kırtasiyeleri belediyeden

ANKARA - 12.09.2012 14:32 Pursaklar Belediyesi, ilçedeki ilköğretim okullarında eğitim gören tüm öğrencilere kırtasiye malzemelerini ücretsiz dağıtacak. Gelecek hafta dağıtımına başlanacak kırtasiye yardımlarının içerisinde defter, kalem, silgi ve kalemtıraş yer alıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, eğitime verdikleri desteğin hiçbir zaman boşa gitmediğini belirterek, ?Çocuklarımız her zaman başarılı olmak için gayret gösterdiler. Hem Ankara birincilikleri hem de Türkiye dereceleri elde ederek önemli okullara yerleştiler.? dedi. ?Çocuklar bizim geleceğimizdir? diyen Çetin, yeni eğitim öğretim yılında da her türlü desteği sağlayarak Pursaklar'da eğitim kalitesinin artarak devam etmesini sağlayacaklarını söyledi.

Başkan, sözlerine şöyle devam etti: ?Eğitim öğretim yılı başlamadan önce okullarımızın boya, badana, asfalt, kaldırım, engelli rampası gibi her türlü ihtiyacını giderip, okulları eğitim öğretim dönemine hazır hale getirdik. Bundan sonra da gerek kırtasiye yardımlarımız, gerek kitap okuma kampanyalardı ile öğrencilerimize destek olmak için, tüm eğitim camiamızla birlikte en yüksek başarıyı elde etmeye gayret göstereceğiz. 2003 yılında MEB almış olduğu karar ile öğrenciler kitaplarını ücretsiz alıyor, biz de belediye olarak öğrencilerimize kırtasiyelerini ücretsiz dağıtıyoruz. Şimdiden tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber