Eminönü'nde sahte ilaç operasyonu

Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Eminönü'nde kaçak ve sahte ilaç satan kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Operasyonda 5 kişi hakkında işlem başlatılırken, bu kişilerin üzerine yapılan aramalarda çok miktarda cinsel gücü arttırdığı iddia edilen hap ele geçirildi.

Operasyon Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından akşamüzeri saat 16.00 sıralarında gerçekleştirildi. Operasyona Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de destek verdi. Eminönü'nde Yeniçeriler, Divan Yolu ve Ordu Caddesi üzerinde yapılan çalışmalarda 5 kişi hakkında işlem başlatıldı. Bu kişiler üzerinde yapılan aramalarda ise, cinsel içerikli haplar ele geçirildi.

Öte yandan, Zabıta Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, geçtiğimiz Ocak ayından bu yana 13 bin 599 işporta malı içeren çuvallar içerisinde bin 614 tezgah, 643 el arabası, 462 stant ile 384 adet hassas terazinin ele geçirildiği bildirildi. Resmi ve sivil ekiplerden oluşan 63 kişilik ekiple Sultanahmet Meydanı, Ayasofya Müzesi önü, Topkapı Sarayı girişi ve çevresi, Mehmet Akif Ersoy Parkı ve çeşitli bölgelerde her gün 08.00- 17.30 arasında sürekli uygulamaların yapıldığı bildirildi.

Yetkililer, vatandaşları uyararak, ele geçirilen sözde cinsel gücü arttırıcı hapların sahte olduğunu ve içeriğinde tebeşir olduğuna dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber