Engelli, Vali Coş'un makamına artık rahat ulaşacak

Adana'da valilik makamına artık engelliler de rahatlıkla çıkabilecek. Vali Hüseyin Avni Coş'un talimatı üzerine valilik binasında başlatılan engelli asansörü ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mücahitler caddesi üzerinde bulunan ve yeni valilik olarak adlandırılan binada, yapıldığı günden bu yana görülen eksiklik nihayet sona eriyor. Asansörün devreye girmesiyle özellikle ortopedik engelli vatandaşların Vali Hüseyin Avni Coş'a daha kolay ulaşmalarına imkan sağlanacak.

Sakatlar Derneği Şube Başkanı Halis Kassap, ortopedik engellilerin yanısıra yaşlılar ve hamileler için de asansörün faydalı olacağını söyledi. Kendi binaları için şu an İzmir valisi olan Cahit Kıraç'ın talimatıyla asansör yaptırıldığını anlatan Kassap, "Valimiz Hüseyin Avni Coş'un asansör yaptırması büyük bir inceliktir. Kendisine tüm engelli arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Bugünden sonra artık engellilerin yanısıra yaşlı ve hamileler de valimize sorunlarını daha rahat anlatma fırsatı bulacaklardır. Bu çalışmayı alkışlamak gerekir." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber