Romanya'da kaybolan Kayserili Tır sürücüsü

Kayseri'den aldığı yükü Romanya'ya götürmek üzere yola çıkan Kayserili tır sürücüsü Burhanettin Parlak'tan 33 aydır haber alınamıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 13:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'den kullandığı tırla 2 Aralık 2009 tarihinde Romanya'nın İlla Beldesi'ne giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan 3 çocuk babası Parlak'ın (60) evinde hüzünlü bekleyiş devam ediyor.

Kayıp tır şoförünün eşi Hava Parlak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Avrupa ülkelerinde 35 yıldır tır şoförlüğü yapan eşi Burhanettin Parlak'a bir türlü ulaşamadıklarını belirterek, eşinin bir firmada 15 yıldır tır sürücüsü olarak görev yaptığını kaydetti.

Eşinin en son çalıştığı nakliye firmasından yükünü alarak yola çıktığını ve o tarihten itibaren 33 ay geçmesine rağmen kendisine ulaşmadıklarını anlatan Parlak, "Çok perişanız. Evde herkesin psikolojisi bozuldu. Artık eşimin ölüsünü ya da dirisini istiyoruz" dedi.

Parlak'ın oğlu Mustafa Parlak ise, babasının bulunabilmesi için yetkililerden halen yardım beklediklerini ifade ederek, "Babam birçok Avrupa ülkesine 35 yıldır tır şoförü olarak gidip geliyordu. Son derece tecrübeliydi. Kayseri'de 15 yıldır çalıştığı firmasından yükünü alarak, Romanya'ya gitmek üzere yola çıktı. O günden bu yana kendisinden haber alamadık. Bugüne kadar babamın ne ölüsüne ne de dirisine ulaşabildik. Ailece perişan durumdayız" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber