Evlat acısına dayanamayan baba hayatına son verdi

Aydın Merkez Dalama Beldesi'nde bir baba 5 yıl önce hayatını kaybeden oğlunun hasretine dayanamayınca yaşamına son verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 13:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, beldede kıraathane işleten 52 yaşındaki Mehmet Peker'in ölümü herkesi üzdü.

Edinilen bilgiye göre Aydın Merkez Dalama Beldesi'nde yaşayan Mehmet Peker'in oğlu Aziz Peker, yaklaşık 5 yıl önce Kuşadası'nda denizde yüzerken boğularak hayatını kaybetti. Oğlunun ölümünün ardından bunalıma giren baba psikolojik tedavi görmeye başladı. Oğlunun yokluğuna alışamayan Baba Mehmet Peker, oğlunun acı hatıralarını hatırlamamak için de belde merkezindeki Orta Mahalle Kooperatif Caddesi üzerinde bulunan oğluna ait hayvancılık işletmesine 5 yıl boyunca hiç gitmedi. Dün öğlen saatlerinde yolu oğlundan geri kalan çiftliğe düşen baba Mehmet Peker, oğlunun hatırları ile karşılaşınca bunalıma girip ahırda kendisini asarak yaşamına son verdi.

Mehmet Peker'in oğlunu kaybettiği günden bu yana evlat acısı çektiği için sürekli depresyon ilaçları kullandığını belirten çevre sakinleri ?Beş yıldır evlat acısından söz ederdi. Oğlunun acısını hatırlamamak için 5 yıldır da oğlunun işlettiği hayvan çiftliğine adım atmadı. Beş yıl sonra bir defa çiftliğe gelmiş ve burada yaşamına son vermiş? diye konuştular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber