Kadın polisi öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Beykoz'da kadın polis memurunu öldüren ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen şahıs ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, dün Paşabahçe Çiftehavuzlar Caddesi Su Ürünleri Otobüs Durağı'nda akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre; durakta otobüs bekleyen polis memuru Esra Adile Seyfi (23), eski sevgilisi Akgül Semih Aras'ın silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sırasında aynı durakta bekleyen ve polis eşi olduğu öğrenilen Asiye Yayla adlı bir kadın da yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Esra Adile Seyfi, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Asiye Yayla ise yapılan ilk müdahalesinin ardından Siyasi Ersek Hastanesine sevk edildi.

Saldırıyı gerçekleştirdikten kısa bir süre sonra yakalanan Akgül Semih Aras, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. İfadesinde susma hakkını kullanan Aras, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, polis memuru Esra Adile Seyfi'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak havayoluyla memleketi Ankara'ya götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber