Biga'ya 16 derslikli okul

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, özel idare ve belediyenin iş birliği ile yapılan Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlköğretim Okulu'nun ek binasının temeli törenle atıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Törende konuşan Belediye Başkanı Mehmet Özkan, "Sizlere hizmet etmenin mutluğunu yaşarken verilen sözleri yerine getirmekten de gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Bugün burada söz verdiğimiz okulumuzun temelini atmaktayız. 300 metrekare üzerine 4 katlı ve 16 derslikli inşa edilecek okulun temelini atmış bulunmaktayız. Okulumuz 2. döneme yetişecek. Valimize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Fatih Genel de, "Okulumuzun herkes için hayırlı olmasını diliyorum. İlçemiz gün geçtikçe büyüyor, modern bir şehir olma yolunda. 4+4+4 uygulaması

inşallah ülkemize, milletimize, ilçemize hayırlı olur ve Biga'da da umarım aksaksız bir şekilde uygulanır" diye konuştu.

Temel atma törenine Kaymakam Fatih Genel, Belediye Başkanı Mehmet Özkan, Milli Eğitim Müdürü Burhan Avlanır, Müftü Eyüp Baldemir, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber