Gaziler Derneği'nin kan bağışı kampanyası yoğun ilgi görüyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Gaziler Derneği, ?Şehit nurlanmış, Gazi onurlanmış' kan bağışı kampanyasının 18. sini tertiplendi. Kampanyaya Ereğlililer yoğun ilgi gösterdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ereğli Gaziler Derneği tarafından 2004 yılında başlatılan kan bağışı kampanyasının 18.si Abdi İpekçi Sergi salonunda gerçekleştirildi. Gaziler Derneği Başkanı Temel Şahin, kan bağışı kampanyasına destek veren herkese teşekkür etti. Şahin, "6 Mayıs 2004 yılında başlattığımız ?Şehit nurlanmış, Gazi onurlanmış' kan bağışı kampanyasının bu sene 18.sini gerçekleştiriyoruz. Bizler canımızı vatanımızdan esirgemedik. Toplum sağlığı için her daim kanımızı bağışlamaya hazırız. Hiç unutulmasın ki bir damla kan bazen vatan, bazen de can kurtarır. Bizler Karadeniz Ereğli halkımıza kan bağışı kampanyamıza gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da kan bağışı kampanyalarımız devam edecek. Halkımızın diğer kan bağışı kampanyalarına da destek vermelerini istiyoruz.? dedi.

Kızılay Kan Merkezi Doktorlarından Murat Babalık, kan bağışı kampanyalarının artması gerektiğini, yapılacak her kan bağışının kan bekleyen hastalara umut olduğunu kaydetti.

Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay da dernek yönetimine organizasyonları nedeniyle teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber