Ardahanlı minikler güllerle karşılandı

Ardahan´da okulun ilk gününde sınıflarda yerini alan minik öğrenciler güllerle karşılandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ardahan Tekel 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla tören düzenlendi. Törende bir öğrenci baygınlık geçirirken, bayılan öğrenciyi İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, kucağına alarak ambulansa taşıdı. 112 acil servis ekiplerinin müdahalesi sonrası öğrenci kendine geldi. Törende, okula yeni başlayan öğrencilere gül dağıtılırken, öğrencilerin heyecanlı olduğu gözlendi.

Vali Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve protokol üyelerinin katıldığı törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, Ardahan il genelinde 23 bin öğrenci, bin 370 öğretmenle bin 225 derslikte 2012-2013 Eğitim öğretim dönemine başladıklarını söyledi. Amaçlarının başarılı ve iyi bir dönem olmasını temenni ettiklerini ifade eden Eteker, milli eğitim olarak gerekli tüm çalışmaları tamamlandıklarını aktardı.

Bu süreçte velilere de çok büyük iş düştüğünü hatırlatan Eteker, bu sürecin kendileri için önemli olduğunu, özellikle okulun ilk günlerde velilerin desteğine ihtiyacına olduklarını anlattı ifade etti.

Minik öğrencilerin şiir okumaları ve halk oyunları gösterisinin ardından tören son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber