Kaçak silah imalathanesine baskın

Samsun polisinin bir otomobilde ele geçirdiği 10 adet tabancayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Ordu'da bulunan kaçak silah imalathanesine baskın düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 19:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 5 gün önce bir otomobilde yapılan aramada 10 adet ruhsatsız tabanca ele geçmiş, olayla ilgili araçta bulunan M.G.(25), İ.A.(27) ve M.B.(45) tutuklanmıştı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturmayı derinleştirdi ve silahların Ordu'dan satın alındığını tespit etti. Ordu'nun Alınca köyüne baskın düzenleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bir silah imalathanesini ortaya çıkardı. Ele geçen silahlardan bazılarının imal edildiği iddia edilen silah atölyesi bulundu.

Silah atölyesinin sahibi F.G.(48) gözaltına alındı. Yapım aşamasında olan bir adet tabanca, tabanca üst kapağı, mermi, boş kovanlar ile silah yapımında kullanılan malzemelere el konuldu. Samsun'un getirilerek Çarşamba Adliyesi'ne sevk edilen F.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber