Sağlık Bakanlığında Eş Durumu Nakilleri Hala Düzeltilmedi

Sağlık Bakanlığı geçen yıl içerisinde önemli bir değişiklik yaparak, Bağ-Kur ve SSK'lı eşlere de tanınan nakil hakkını kaldırmıştı. Ancak, gelen tepkiler üzerine bu uygulamanın kaldırılması ve BAĞ-KUR ile SSK'lı eşten dolayı da yeniden nakil hakkı tanınması noktasında yeni bir yönetmelik değişikliği gündeme gelmişti. Fakat değişikliğin ilk gündeme geldiği Haziran ayından bu yana 3 aylık bir süre geçti. Devamı için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Eylül 2005 00:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sağlık Bakanlığında Eş Durumu Nakilleri Hala Düzeltilmedi

Yönetmelik değişikliği hazırlanmasına, Devlet Personel Başkanlığından görüş alınmasına rağmen söz konusu yönetmelik değişikliği hala çıkarılmamış ve çok sayıda sağlık personeli mağdur edilmiş ve edilmektedir.

Sadece forum bölümümüzde eş durumuna ilişkin olarak açılan bir başlık 3 ayda 10 bin kez okunmuştur. Yine aynı başlığa 200'e yakın yorum yazılmıştır.

Konudan mağduriyet duyan ziyaretçilerimizin, tepkilerini, bugüne kadar hiçbir açıklama yapmayan Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne iletmeleri yararlı olacaktır. Tepkilerini iletmek isteyen ziyaretçilerimiz, görüşlerini Personel Genel Müdürü Ali Yerlikaya'nın 0 312-433 33 62 nolu telefonuna iletebilirler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber