Bem-Bir-Sen üyeleri, tabletli eğitime geçiyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen), düzenlediği eğitim kampanyası çerçevesinde, ''Evde Okul Online Ders Destek Sistemi''ni, üyelerine ücretsiz dağıttı.

Kampanyada, 1 yıl ADSL abonesi olan sendika üyelerine, tablet bilgisayar hediye edilecek.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, eğitim kampanyasını tanıttığı basın toplantısında, 120 lira değerindeki 1 yıllık ''Evde Okul Online Ders Destek Sistemi''ni ücretsiz üyelerine ulaştırdıklarını belirtti.

Destek ve sınav kitaplarının kamu çalışanlarına maddi anlamda yük getirdiğini ifade eden Turbay, program sayesinde, üyelerinin eğitim masraflarını azaltmayı amaçladıklarını söyledi.

Turbay, ''Buna ilave olarak Fatih Projesi ve milli eğitim misyonunun temel eğitim donanımı olan tablet bilgisayar da üyelerimize ADSL aboneliği yoluyla ücretsiz sunulacak. Sürekli ve kesintisiz eğitimi ilke edinen sendikamız, bu tabletlere sendikal eğitim, mevzuat gibi konulardaki eğitimleri de yükletecek ve teşkilat eğitimlerinde tabletli eğitimi başlatmış olacak'' dedi.

Turbay, kampanyadan 55 bin bin sendika üyesinin ve ailesinin yararlanabileceğini bildirdi.

Açıklamanın ardından soruları cevaplayan Turbay, kadro alamayan sözleşmeli belediye işçilerinin 6 ay içerisinde kadroya alınacağını tahmin ettiklerini belirtti.

Muhabir: Fatma Can

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber