Hendek'te 3 mahalle daha doğalgaza kavuşuyor

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Rasimpaşa, Bayraktepe ve Büyükdere mahallelerinde bin 350 konut, doğalgaza kavuşacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2007 yılında ilçenin yüzde 70'ine doğalgaz ulaştırılmasının ardından Yeşiller, Rasimpaşa, Bayraktepe ve Büyükdere mahallerine de doğalgaz verilmesi için çalışmalara başlandı. 15 Aralık 2012'de tamamlanacak olan çalışma sonunda bin 350 konut doğalgaz kullanabilecek.

Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. (AGDAŞ) yetkilileriyle bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilçenin büyük bir kısmını daha doğalgaza kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kış mevsimi ve hava koşulları nedeniyle kazılan yolların yaz sonuna kadar yapılamayacağını kaydeden İnci, "Borular döşendikten sonra herkesin bildiği gibi belli bir süre beklenmesi ve yolların oturması lazım. Bu süreyi beklediğimizde kış aylarını bu şekilde geçirmek zorunda kalacağız. İnşallah yollarımızı yazın yapacağız. Bu sürede vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz.? dedi.

İş bitirme süresi 90 gün olan çalışmalarda 3 mahalleye 80 kilometrelik doğalgaz hattı döşenecek. 15 Aralık'ta üç mahallenin doğalgaz kullanacağını ifade eden AGDAŞ yetkilileri, muhtarların kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber