Tahmazoğlu: Kentsel dönüşümde belediye bütçesiyle 4 bin konut yapılıyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm noktasında belediye bütçesiyle yapılan ve yapılacak olan toplam 4 bin konutun olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tahmazoğlu, göreve geldiği süre içinde yaklaşık 3 yıllık çalışmalarını AK Parti Gaziantep milletvekillerine anlattı. Şahinbey Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Sarı ve Ali Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü ile AK Partili meclis üyeleri katıldı. Tahmazoğlu, kentsel dönüşümde gelinen son noktayı, hızla artan ve ŞAHMEK adı altında toplanan sosyal tesisleri, Evlilik Okulu projesindeki gelişmeleri, Hoşgeldin Bebek Projesi ile hayata geçirdikleri diğer projeleri anlattı.

Başkan Tahmazoğlu, Kentsel dönüşüm noktasında belediye bütçesiyle yapılan ve yapılacak olan toplam 4 bin konutun olduğunu söyledi. Tahmazoğlu, ŞAHMEK projesi kapsamında açılan kurslardan toplam 62 bin 861 kişinin faydalandığını belirtti. Sosyal belediyecilik alanında yapılan evlilik okulu projesi ile toplam 2 bin 447 kursiyerin sertifika aldığını dile getiren Başkan Tahmazoğlu, ?Hoş geldin bebek' projesi kapsamında ise toplam 5 bin 231 ailenin evinin ziyaret edildiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber