Bursa'da bir günde 7 kayıp başvurusu

Bursa'da çeşitli nedenlerle kaybolan 7 kişinin yakınları polise başvurarak, yakınlarının bulunmasını istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2012 18:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nilüfer ilçesi Cevherizade Mahallesi'nde ikamet eden H.E. isimli şahıs, 21 Eylül'de evden ayrılarak bir daha dönmedi. Şahsın Malatya'da oturan annesi M.E. polise başvurarak ikametinden tartışma sonrasında ayrılan ve 2 gündür dönmeyen öz oğlu H.E.'nin bulunması için yardım istedi.

Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'nde bulunan bakım merkezinden 23 Eylül'de saat 21.00 sularında ayrılan Cüneyt A. da bir daha geri dönmedi. Bakımevinden sorumlu S.G.'nin polise başvurması ile şahsın bulunması için çalışma başlatıldı.

Osmangazi ilçesi Demirtaş Dumlupınar Mahallesi'nde ikamet eden zihinsel engelli F.A. 23 Eylül'de saat 07.00 sularında ayrılarak bir daha dönmedi. Kayıp şahsın annesi H.A. kızının bulunması için polisten yardım istedi.

Osmangazi ilçesi Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde ikamet eden B.K., 22 Eylül saat 17.00 sularında evden ayrıldıktan sonra geri dönmedi. Polise başvuran annesi D.K., eşinden boşanarak kendisi ile yaşamaya başlayan öz kızı B.K.'nın evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alamadığını belirterek, kızının bulunmasını istedi.

Yıldırım ilçesi Güllük Mahallesi'nde öz kızı Ö.N.'nin 22 Eylül saat 17.10 sularında evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini belirten baba H.N., kızının hayatından endişe ettiğini ifade ederek, polisten yardım istedi.

Yıldırım ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde öz oğlu E.Ç.'nin 23 Eylül saat 11.00 sıralarında evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini bildiren baba N.Ç., polisten oğlunun bulunmasını istedi.

Yıldırım Ulus Mahallesi'nde ise 22 Eylül saat 14.00 sularında evden ayrılan D.H.N.'nin bir daha geri dönmediği belirtildi. Polise başvuran baba E.H.N, kızının hayatından endişe duyduğunu söyleyerek bulunmasını istedi. Polis ekipleri kayıp bildirimleri ile ilgili tahkikat başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber