Forum Çanakkale kapılarını Eylül 2014'te açacak

Çanakkale'de yapımı devam eden Forum Çanakkale Alışveriş Merkezi, Eylül 2014 ayında açılacak. 95 milyon euro yatırım değeriyle hayata geçecek olan merkezde 100 mağaza bulunacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 11:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Multi Development Türkiye, yaklaşık bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak olan Forum Çanakkale'de, ulusal ve uluslararası markaların yanısıra yüzde 70'ini Çanakkalelilerle oluşturacağı bir marka karmasına ağırlık vererek, yerel girişimcilerin büyümesine destek olmayı hedefliyor. Şehrin mimarisine uyumlu ve iki katlı tasarlanan alışveriş merkezi, 30 bin metrekare kiralanabilir alanda 100 mağaza, süpermarket, yapı market, kafeterya ve restoranlar, sinema ve otopark gibi birçok ihtiyacı tek çatı altında toplayacak.

İstanbul, İzmir, Mersin, Denizli, Trabzon, Aydın, Ankara, Kapadokya ve Kayseri'deki 10 Forum alışveriş merkezini çatısı altında bulunduran ve altı yeni proje geliştirmekte olan Multi Development Türkiye, Hollanda merkezli Multi Corporation'ın yüzde 100 iştiraki. CEO Hulusi Belgü, yaptığı açıklamada önemli bir geçmişe sahip olan Çanakkale'nin, ülkenin gelişime açık ve kendi ekonomisini üretebilen değerli şehirlerinden biri olduğunu söyledi. Belgü, ?Forum alışveriş merkezlerinin en önemli özelliği, gittiği kentle bütünleşmesi. Her biri bulunduğu kentin ekonomik, kültürel ve sosyal yaşamının bir parçası oluyor. Forum çatısı altında yerli ve yabancı markaları biraraya getirerek, yerel markaların büyümesine olanak tanıyor.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber