Ereğli'de Bölücek Köprüsü ağır tonajlı araçlara kapatıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde trafik komisyonu kararı ile ağır tonajlı araçlara kapanan Bölücek Köprüsü'nde trafik polisleri nöbet tutmaya başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 18:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köprü üzerinden geçmek isteyen TIR ya da kamyonlar polisler tarafından geri çevriliyor.

Ereğli'ye bağlı Bölücek Mahallesi'ni Kızılcapınar köyüne bağlayan ve tek aracın geçebileceği genişlikte olan köprüde ilçe trafik komisyonunun kararı sonrasında ağır tonajlı kamyonların geçişine kapatılmıştı. Köprü girişine ?Ağır vasıtaların girmesi yasaktır' levhası asıldı. Ancak uyarı levhasına rağmen ağır tonajlı araçların geçişlerinin devam etmesi üzerine köprü girişine trafik polisleri görev yapmaya başladı. Trafik ekipleri, köprüden geçmek için gelen ağır tonajlı araçları geri çevirmeye başladı.

İlçe Trafik Komisyonu'nun Ereğli Belediyesi tarafından yapılan müracaat sonrasında aldığı kararın yerinde olduğunu kaydeden Bölücek Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı Adem Akyüz, köprünün tamir ve genişletme çalışmasının da en kısa zamanda yapılması gerektiğini söyledi. Akyüz,? Bu yol, eski İstanbul yolu. Bu köprünün görüldüğü üzere çöken yerleri var. Alınan karar geç de olsa yerinde bir karar. En kısa zamanda köprünün iyileştirme çalışmasının da yapılmasını bekliyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber