kendini midibüsün önüne attığı öne sürülen kadın yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Otogar Kavşağı'nda kendini midibüsün önüne attığı iddia edilen genç kadın ağır yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Alanya'dan Antalya Havalimanı'na İngiliz turistleri götürmekte olan bir tur şirketine ait U.B. yönetimindeki 07 EKS 54 plakalı midibüs, Manavgat Otogar Kavşağı'nda yeşil ışığın yanması ile hareket etti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre bu sırada yol kenarında oturan 27 yaşındaki S.A., kendini bir anda midibüsün önüne attı. Kafasından ağır yaralanan S.A. olay yerine gelen ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Durumu ağırlaşan S.A., daha sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Midibüste bulunun turistler olayın şokunu yaşarken, kaza anını anlatan bir turist, S.A.'nın yol kenarında otururken aniden midibüsün önüne fırladığını belirterek, ?Kadın yol kenarında otururken aniden yola fırladı. Şoförün yapabileceği hiçbir şey yoktu. Her şey birden oldu. Kadının yüzü gözümüzün önünden gitmiyor? dedi.

Midibüste bulunan turistler olay yerine gelen bir başka tur aracıyla havalimanına gönderilirken, midibüs sürücüsü U.B. ise gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber