Samsun TSO'dan, Emniyet Müdürü Türkmenli'ye ziyaret

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İsmail Türkmenli'yi ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Meclis Başkanı Sedat Demirci, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Samsun İl Emniyet Müdürü görevine atanan İsmail Türkmenli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güvenlik güçlerinin yanında ve destekçisi olduklarını söyledi. Yeni İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'ye yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Murzioğlu, "Görevinizin kolay olmadığını biliyoruz. Emniyet güçlerimiz her zaman ülkemizin, halkımızın huzur ve güvenini temin etmek için canı pahasına 24 saat görevinin başında. Oda olarak Emniyet Müdürlüğümüz de olmak üzere kurumlarla güzel diyaloglar içindeyiz. Emniyet Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalarda üzerimize düşen görev varsa desteğe her zaman hazırız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da emniyet teşkilatımızın huzur, güvenlik ve asayiş çalışmalarında yanındayız." dedi.

"SUÇ ORANINI NE KADAR AZALTIRSAK, O KADAR 'GÖREVİMİZİ YAPTIK' SAYACAĞIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, "Eski İl Emniyet Müdürümüzü Hulusi Çelik'in bıraktığı yerden biz devam edeceğiz. Ben Ankara'da doğup büyüdüm ama memleketim Kastamonu. Bu coğrafyaya ve kültüre uzak değilim. İnşallah tüm ekip arkadaşlarımla birlikte Samsun'da güzel çalışmalar yapmaya çalışacağız. Öncelikli hizmet anlayışımız toplumun ırz, can ve mal emniyetini korumak, suçun aydınlatılması, faillerin yakalanıp adli mercilere teslim edilmesi. Önemsediğimiz bir başka konu ise önleyici hizmetlerde etkin olmak. Yani ırza, cana ve mala gelebilecek tehditleri önlemek ve bunun için gereken tedbirleri almak. Suç oranını ne kadar azaltırsak, o kadar 'görevimizi yaptık' sayacağız. Biz görevimizi yaparken sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşlarımızın da desteğini bekliyoruz. Birlikte hareket edersek görevimizde daha etkin ve verimli olacağımıza inanıyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber