GAMEK kursiyerleri sertifika aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları(GAMEK)'nda eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2012 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Konferans Salonu'ndaki törende İngilizce, halı desinatörlüğü, ebru, eğitici annelik, bilgisayar işletmenliği, kuafölük, aşçılık okulu gibi branşlarda eğitimini tamamlayıp başarılı olan öğrencilere sertifikalarını aldı. Törene, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fuat Özçörekçi, Sağlık İşleri Daire Başkanı Muhtar Akyol, Sağlık Hizmetleri Müdürü Mahmut Hezer ve GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar da katıldı.

GAMEK'in kurulduğu günden bu yana Gazianteplilere ücretsiz sanat ve meslek eğitimini vermeyi gaye edindiğini dile getiren Genel Koordinatör Ramazan Dündar, "Bu amaçlarla açılan kurslarımıza gelen öğrencilerimiz disiplin ve öğrenme istekleriyle bu güne kadar pek çok başarıya imza attılar. Bu başarılardan ötürü bizler de GAMEK yönetimi olarak büyük gurur duyuyoruz. Burada, bu önemli günde, yoğun bir eğitimden geçerek kurslarımızı başarılı bir şekilde bitiren ve sertifika almayı hak eden kursiyerlerimiz için bulunmaktayız." dedi.

Kursiyerlere başarılı bir iş hayatı dileyen Dündar, organizasyona büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e teşekkürlerini sundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber