Bitlisli gazeteci TGF'nin yönetim kurulu yedek listesine girdi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde görev yapan gazeteci Ferhan Çelebi, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF)'nun yönetim kurulu yedek listesinde yer aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2012 18:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dağdağan tarafından Adabağ köyünde düzenlenen yemekte bir araya gelen gazeteciler, Bitlis'in Tatvan ilçesinde ?Kalkınan Tatvan Gazetesi? sahibi olan Ferhan Çelebi'yi tebrik etti. Düzenlenen etkinliğin gazeteci Ferhan Çelebi'nin doğum gününe denk gelmesi nedeniyle de Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) Başkanı Cengiz Şahin tarafından doğum günü pastası kestirildi.

TATSO Başkanı Bilal Dağdağan, BİGİAD Başkanı Cengiz Şahin ve gazeteci arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Ferhan Çelebi, yaklaşık 34 yıldır onurlu bir şekilde halkın sesini duyurmaya çalışmanın gururu içinde olduğunu söyledi. Konfederasyona bağlı 71 ildeki gazeteciler cemiyeti kurucu delegelerinin kullanmış olduğu oylama sonucunda listede yer aldığını vurgulayan Çelebi, ?Bu anları yaşatan ve yaşayanlara teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Allah tüm insanlara sağlık ve mutluluk dolu huzurlu günler nasip etsin.? dedi.

Çelebi'ye Ahlat bastonu hediye eden Dağdağan ise ?Gazeteci Çelebi'ye yeni görevinde başarılar diliyorum. Bitlis'te 34 yıldır basına emek veren Ferhan Çelebi'nin önemli ve güzel haberlere imza attığını çok iyi biliyoruz. Ayrıca, basınla ilgili sorunlara çözüm aramak için çaba sarf edeceğine olan inancım tamdır. Bugün burada toplanmamızın amacı, TGF yönetim kuruluna katılan Ferhan Çelebi'yi tebrik etmek ve doğum gününü kutlamaktır. Allah sağlık dolu, huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber