Doktoru: Berkant, ölmeden önce sevenleri ve ailesiyle vedalaştı

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Sanatçı Berkant Akgürgen (74), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sanatçının doktoru Deniz Şener, Berkant'ın durumunun son birkaç ayda kötüye gittiğini söyledi. Sanatçının bilincinin hiç kapanmadığını aktaran doktoru, Berkant'ın ölmeden önce ailesi ve sevenleriyle vedalaştığını ifade etti.

?Samanyolu' şarkısıyla gönüllerde taht kuran Sanatçı Berkant, yaklaşık iki aydır Okmeydanı'ndaki Özel Memorial Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Akciğer kanseri sebebiyle burada kemoterapi gören Berkant yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ünlü sanatçı bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Haberin duyulmasının ardından ünlü şarkıcının yakın çevresi ve sevenleri hastaneye geldi.

Uzun süredir hastasının tedavi gördüğünü belirten Berkant'ın doktoru Deniz Şener, şöyle konuştu: ?Hepimizin başı sağ olsun. Çok sevdiğimiz bir sanatçıydı. Özellikle bizim neslimiz onu hep hatırlayacak. Berkant'ta tedavisi mümkün olmayan bir akciğer tümörü vardı. Vefatının nedeni de buydu. Kendisi kalp ve böbrek hastasıydı. Bunlarla başa çıkıyor ve hayatını sürdürüyordu. Birkaç ay içinde hızla kötüleşen akciğer tümörü nedeniyle hastanemize yatırıldı. Bilinci hiç kaybolmadı. Sevenleriyle, eşiyle vedalaştı ve bu sabah yaşamını yitirdi.?

Çarşamba günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak törenin ardından ünlü şarkıcı için Teşvikiye Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Berkant, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber