Kültürevleri'ne kursa gitti, Afganistan'da iş buldu

Yüreğir Belediyesi'nin Kültürevleri'nde açtığı iş makineleri operatörlüğü kursunu bitiren bir kişi Afganistan'da iş buldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana Yüreğir Belediyesi kurslarından mezun olan vatandaşlar birer birer iş buluyor. Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programları kapsamında Yüreğir Belediyesi Yeni Ufuklar Eğitim ve Kültür Merkezi'nde yürütülen iş makineleri operatörlüğü kursunu bitiren Dursun Ali Korkmaz Afganistan'da iş buldu.

Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Zülfü Çelik'i, Kültürevleri Koordinatörü Kadriye Çelik'le makamında ziyaret eden Dursun Ali Korkmaz, aldığı sertifika sayesinde iş bulup evinin geçimini sağlayacağı için çok mutlu olduğunu belirtti. Kendilerine bu ortamı sağlayan Başkan Mahmut Çelikcan'a teşekkür eden Korkmaz, "Buradan aldığım sertifika ile hemen gidip işbaşı yapacağım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Çelik, yeni yapılan Kültürevleri'nde asıl amacın vatandaşların meslek sahibi olmaları ve bu öğrendikleri mesleklerle kendilerine iş bulmaları olduğunu söyledi. Kültürevleri'ne çok önem verdiklerini belirten Çelik, ?Buralarda vatandaşlarımız hem meslek sahibi oluyor, hem de kendilerine günlük hayatlarında yardımcı olacak çok değerli bilgiler öğreniyor. Bunları gördükçe ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anlıyoruz. Yeni iş bulan arkadaşımıza başarılar diliyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber