İlkadım Belediyesi'nin Mecidiye'deki çalışmaları esnafı mutlu etti

Samsun'un en işlek alışveriş merkezlerinden Mecidiye'de İlkadım Belediyesi'nce yürütülen çalışmalara esnaf ve tüccarlar tarafından destek geldi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da, Mecidiye'de yapılan çalışmalar için İlkadım Belediyesi'ne teşekkür etti.

Samsun'un İlkadım ilçesi sınırları içinde yer alan ve kentin en işlek alışveriş merkezini oluşturan Mecidiye'de faaliyet gösteren esnaf ve tüccarlar, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti. Mecidiye esnafı, uzun süreden beri caddede yenileme çalışması yapan İlkadım Belediyesi'ne teşekkür etti. Çarşı üzerinde faaliyet gösteren işletme sahiplerinden Hasan Koç, İlkadım Belediyesi'nin Karadeniz Bölgesi'nde ilk defa Mecidiye'de uyguladığı renkli asfaltlama çalışmasından son derece memnun olduklarını söyledi.

İlkadım Belediyesi'nin caddede yürüttüğü çalışmalara esnaf ve tüccarlar olarak destek verdiklerini belirten Koç, ?Caddemizde 20 yıldan beri ilk kez böyle detaylı bir çalışma yapılıyor. Bilindiği gibi Mecidiye, Samsun'un en eski ve en yoğun alışverişin yaşandığı bir cadde. İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş, bu caddeyi baştan sona yenileceğine ve sorunların gidereceğine dair sözü vardı. Ve dediğini de yaptı. Caddemizdeki sorunların yüzde 90'ı şu anda halledilmiş durumda. Çarşı esnafı olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Cadde üzerindeki çalışmaları olumlu karşılıyoruz. Ancak, yapılanlara sahip çıkmak ve sorunların çözümüne yardımcı olmak için de bize iş düşüyor. Herkes bu konuda üzerine düşeni yaparsa caddemizin geri kalan sorunlarının da biteceğini düşünüyorum.? dedi.

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da, İlkadım Belediyesi'nin Mecidiye'de yürüttüğü çalışmalara teşekkür ederek, ?Samsun'un alışverişteki kalbi burada atıyor. Bu cadde ve uzantısında Odamıza kayıtlı yüzlerce ticaret erbabımız var. İlkadım Belediyemiz kentimizin en gözde ve en canlı bu caddemizde gerçekten göze de hoş gelen güzel bir çalışma yaptı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş nezdinde böylesi güzel çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber