Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ndeki 11 lojman yıkılacak

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Gökçek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen şehir dönüşümü projesi kapsamında 5 Ekim 2012 tarihinde 35 ilde başlatılan kamu binaları yıkımının Balıkesir'de de yapılacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıkılacak binaların, Bandırma 6. Ana Jet Üssü'nde bulunan 11 lojman olduğu belirtildi.

Türkiye genelinde yapılacak çalışmalar kapsamında öncelikle 6 bin 500 binanın yıkılacağını belirten İl Müdürü Gökçek, Balıkesir'de yıkılacak kamu binalarının Bandırma ilçesinde olduğunu kaydetti. Gökçek, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Savunma Bakanlığı arasında yapılan protokolle yıkım işlemi gerçekleşecek. Yıkım için ihaleye çıkıldı. Yıkım işlemi, 5 Ekim tarihinde 35 ilimizle eşzamanlı yapılacak. Yıkılacak lojmanlar üç ve dört katlı." dedi.

Öte yandan Mehmet Gökçek, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde Taibat Varlıkları Komisyonu kurulduğunu bildirdi. Daha önce Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürülüğü bünyesinde bulunan komisyona bağlı olduklarını ifade eden Gökçek, artık bağımsız olarak Balıkesir'e bakan bir komisyon bulunduğunu söyledi. Komisyonun yaklaşık iki ay önce kurulduğu bilgisini veren Gökçek, "Bu komisyonumuz sayesinde yatırımcılarımız ve vatandaşlara daha hızlı ve yakından hizmet vereceğiz. Vatandaşlarımız, bu işler için Bursa'ya gitmek zorunda kalmayacak. Biz de bu hizmeti vatandaşmıza sunmaktan son derece mutlu olduk." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber