Hastanede rehin devri bitti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2005 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, hastanelerde rehin alma döneminin sona erdiğini belirterek, ''Böyle bir şey olursa haberimiz olsun. Bunu kim yaparsa yapsın, bu ülkenin temsil makamında bulunamaz'' dedi. Başbakan Erdoğan, 400 yataklı Rize Devlet Hastanesi'nin açılış törenine katıldı. Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, vatandaşları doktor ve ilaç kuyruklarından kurtardıklarını kaydederek, ''Hastanelerde rehin alma dönemi sona erdi. Böyle bir şey olursa haberimiz olsun. Bunu kim yaparsa yapsın, bu ülkenin temsil makamında bulunamaz'' dedi.

Vatandaşlardan haklarına sahip çıkmalarını isteyen Erdoğan, bazı vatandaşların ''doktor hastanede bakmaz'' diye özel muayenehanelere gittiklerini ifade etti. Açılışa katılan vatandaşlara ''Siz de böyle yapıyor musunuz?'' diye soran Erdoğan, ''Biz de gidiyoruz çünkü hastanede bakmıyorlar'' yanıtını aldı.
Başbakan Erdoğan bunun üzerine, ''Bakmıyorlar bize deme. Bakarlar. İlla muayenehanelerin adresini alarak kötü alışkanlıklar meydana getiriyorsunuz. Muayenehanelere gitmek yok. Bu takdirde 'bizi şöyle soyuyorlar, böyle soyuyorlar' deme hakkımız olmaz''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber