Midibüs çarpmadan bayıldı

Adana'da MOBESE'ye yansıyan trafik kazalarında çok sayıda kişi yaralanırken bir kişinin kaldırım kenarında midibüs çarpmadan bayılması dikkat çekti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazalarda birçok yaya ve motosiklet sürücüsü yaralanırken kayıtlarda ilginç görüntüler ortaya çıktı. MOBESE'ye takılan görüntülerin birinde, kaldırım kenarında bekleyen bir kişi, yolcu almak için yaklaşan midibüs çarpmadan yere düşüp bayılması herkesi hayrete düşürdü. Etraftaki vatandaşlar midibüs çarptı diye yanına koşarken çarpma yaşanmadan bayıldığını öğrenince şaşkına döndü.

Bir başka olayda ise karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadın araçların önüne kendini atarcasına karşıya geçmek isteyince otomobil çarpması sonucu yaralandı. Havada takla atarak yol kenarına savrulan kadının ilk yardımına küçük bir çocuk koştu.

MOBESE'ye yansıyan başka bir olayda ise yol ortasında yürüyen bir kişi, arkasında iki otomobil maddi hasarlı kazaya karışmasına rağmen şahıs sadece arkasını dönüp araçlara baktıktan sonra yoluna devam etti.

Diğer bir kazada ise bir hasta olduğu için gece hızla giden bir ambulansa otomobil çarptı. Diğer kazalarda ise dikkatsizce yola çıkan motosiklet sürücülerinin yol açtığı kazalar dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber