Üniversite yolu asfalta kavuştu

Ağrı Belediyesi bu yıl yatırım programında aldığı asfalt çalışmaları, Erzurum caddesinde başlayan asfaltlama çalışması Üniversite yolu ile devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 22:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve Ağrı Şeker fabrikası arasında bulunan yolun asfalt çalışmalarını yerinde takip etti.

Arslan burada yaptığı açıklamada, "İlimiz Erzurum caddesinde yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla Erzurum Bulvarına dönüştüreceğimizi söylemiştik. Bu çalışmalarımızın sonunda caddenin peyzajıyla alt ve üst yapısını bitirerek ilimize hizmete devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın olumsuz konuştuğuna bakmayacağız işlerimizi bu doğrultuda bitirmeye çalışacağız, yapılan asfalt çalışmalarının reglaj ve düzenlemesinden asfalt dökme işini en son aşamasında yapılıyor, bu yıl hedefimiz olan 30 km asfaltı dökerek hizmetimize devam edeceğiz. Halkımız bunu iyi bilsin ki biz her zaman için halkımızın hizmetindeyiz, bunun için yapılan dedikodulara kulak asmasınlar." diyen Başkan Arslan, "Bugün ilimiz Erzurum Caddesi ile Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesi arasında bulunan yola ilk sıcak asfaltı döktük. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor." dedi.

Başkan Arslan ,önümüzdeki hafta Devlet Hastanesiyle TOKİ arasındaki caddenin de asfaltının döküleceğini, söyleyerek diğer çalışma alanlarını gezip incelemelerde bulundu. Çalışan ekiplerden bir an önce işleri bitirmelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber